Jafro Solo

Jeg har også laget en god del musikk på egen hånd, men det meste er laget for å lære mer om musikk. Derfor har jeg ikke lagt vekt på å gjøre musikken min “tilgjengelig”, verken på den ene eller den andre måten.

I fjor vår kom imidlertid midi-albumet mitt Popcks of da nu millenniazz, som er programmert og trigget av meg i ren midi. En 20 minutter lang forrykende og eksplosiv affære, som dessverre ble lunkent mottatt hos venner og kjente. Jeg får se om jeg legger ut lenker til denne eller utdrag fra denne senere.

En typisk sang som kunne vært på Popcks-albumet er imidlertid sangen Klokkene, som jeg laget i 1999.

Jeg holder også på med noen mer ambisiøse soloprosjekter med ordentlige instrumenter (wow), men disse er foreløpig lagt mer eller mindre på is på grunn av band- og andre musikkprosjekter.

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *