DRM og demokrati

Jeg leverte hovedoppgaven min DRM og demokrati: Argumentasjoner, rettferdiggjøringer og strategier bak
endringen av åndsverksloven 2003-2005
til sosiologisk institutt i Bergen den 30. november. Stortingets godkjenning av EUCD og godkjenningen av selve lovendringen er utsatt til desember 2004 / januar 2005, i følge avdelingsdirektør i Kultur- og kirkedepartementet Bengt Hermansen. Loven vil antagelig tre i kraft fra det øyeblikket den blir godkjent.

Last ned DRM og demokrati: PDF-versjon

Oppdatering 8. desember:
Hovedfagsommisjonen skal høre meg den 11. januar 2004. Ekstern sensor er Hendrik Storstein Spilker. Ellers består kommisjonen av Rune Sakslind (veileder) og Olav Korsnes (intern sensor).

Oppdatering 18. januar 2005:
Da var muntlig unnagjort, og sensuren har falt :-) Oppgaven er nå publisert på http://www.ub.uib.no/elpub/2005/h/710001/. Dette skal være en såkalt “persistent url” som for evig tid skal peke til denne oppgaven. Utgaven er en bearbeidet versjon, med færre skrivefeil og fiksing av et par feilreferanser.

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

6 thoughts on “DRM og demokrati”

  1. ?rlig talt høres det ut som en kommisjon bestående av torturister. Deres spesialinstrumenter sier seg selv: Spiker, saks og kors. Inkvisisjonen, kanskje? Ikke la dem få deg til å si noe du ikke mener ;p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *