Visekongene og the Necktie Party – dobbelkonsert

2055

Det blir slipsfest med adjektivrik genre-bending i kveld! Dette blir postprogrockbandet The Necktie Party sin første offentlige opptreden. De som gikk glipp av Visekongene den 3. juni får også en ny sjanse denne lørdagen på Garage.

Siste sjans for å se Visekongene live før sommerferien!

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  

2 kommentarer til «Visekongene og the Necktie Party – dobbelkonsert»

  1. Tilbaketråkk: Huftis' blogg
  2. Jepp. Denne konserten den 17. veldig gøy, selv om jeg av en eller annen grunn var dårlig det meste av tiden jeg sto på scenen. Etter lydprøven ble formen tiltagende dårlig, og jeg klarte ikke å spise noe særlig til middag – det ble mest pirking. Utover Visekongene-settet ble formen heldigvis bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *