Nytt design

Så ble det nye designet endelig ferdig. Jeg har planlagt dette nye designet i lang tid, men har ikke hatt tid til å implementere tankene. Det største problemet var å integrere den gamle bloggens funksjoner inn i en ny, valid Word Press-installasjon som jeg kan oppdatere enkelt.

Jeg måtte også konvertere de gamle innleggene fra ISO-8859-1 til UTF-8-tegnsett. I tillegg ville jeg gjerne ha et integrert foto-galleri, “personlig” design og egne sider for familie og venner. (Sistnevnte er ikke ferdig enda, kommer ikke før etter sommeren.) Den horisontale, transparente menyen tok også en god del tid – men den fungerer faktisk i IE og alt (dog uten transparens).

Nå ligger altså alt til rette for at jeg endelig kan begynne å blogge om litt saklige ting, igjen.

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3 kommentarer til «Nytt design»

  1. Serveren som Jafro.org ligger på har kræsjet. Typisk det, nytt design fredag, og treg site og nedetid hele helga. Jaja, ingen data er mistet, og så får vi tro at hastigheten tar seg opp noe framover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *