Klassekampen med stengt forum

Klassekampen har, i motsetning til de fleste andre norske aviser, ikke vært kjent for å satse spesielt mye på WWW. Daglig publiserer Klassekampen.no bare et lite utvalg av sakene fra papirutgaven, og PDF-utgaven av avisa kan KJØPES i tillegg – hvis man har et fullt abonnement fra før.

Sist lørdag fikk Klassekampen seg endelig et offisielt debattforum. Forumet er stengt for ikke-abonnenter, man kan ikke en gang se hva som diskuteres hvis man ikke abonnerer. Klassekampen slår med det nye initiativet et slag for lukkede debatter og hemmelige diskusjoner, helt i tråd med det bildet de konservative/egoliberale prøver å tegne av sosialister. God reklame for avisen er det heller ikke.

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *