Musikkarkivet: Innbying av Tarjei Vesaas

Dette er andre post i serien musikkarkivet, hvor jeg remastrer gamle perler fra mitt eget musikkarkiv, og publiserer dem på ny.

I april 2001, lenge før Kjetil begynte å spille konserter, kom han hjem til meg og ville spille inn en låt han og en venn hadde lagd over diktet Innbying av Tarjei Vesaas. Kjetil spilte rytme og sang, jeg spilte el-gitar. Som tidligere nordisk-student hadde jeg stor sans for diktet, som jeg siterer i sin helhet under.

Her har jeg fjernet rytmen, og laget en remix:

  1. Kjetil Hana – Innbying [mp3/ogg]

Innbying av Tarjei Vesaas

Vil du gje meg handa ved månens skin,
lauv du er –
Under open himmel. Over open avgrunn.

Som lauv
er du og eg.
Fort skjelvande,
og fort borte.
Kom –

Del ...
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  

2 kommentarer til «Musikkarkivet: Innbying av Tarjei Vesaas»

  1. supert du la den ut, et heldig opptak, finfin gitarsolo som jeg kan utenat. Men min stavangervenn Joergen Joergensen og jeg lagde den sammen. Han er egentlig hovedkomponist, hans akkordprogresjon og tekstide, min rytme og laatstruktur, han er moren jeg jordmoren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *