Furious

Når man spiller i band, kan det noen ganger ta ganske lang tid mellom hver gang det skjer noe. De musikalske idéene hoper seg opp, og man har ikke tid til å gjøre alt man egentlig har lyst til, før man blir gammel. Opptak fra 2006 og 2007 ligger enda upubliserte/uferdige, og etter hvert som forpliktelser og andre hobbyer tar mer og mer tid, blir det lange kreative pause uten at band X og Y klarer å møtes og gjøre ting ferdige. I disse pausene slutter jeg å helt å komponere. Hvorfor lage noe hvis jeg ikke har mulighet til å spille det inn før om 2 år? Slik tenker jeg.

Men nå på nyåret bestemte jeg meg for å prøve et lite prosjekt. Nemlig: Å lage noe lettvint, noe jeg kunne sysle litt med noen dager, og så publisere fort. Noe uambisiøst. Så her kommer noen helt ferske greier jeg spilte inn i helga, delt med CC-lisens. I tillegg til at låtene fungerer som en sikkerhetsventil for min kreative stagnasjon, blir låtene skisser, ting å ta med seg inn i bandene igjen, når disse begynner å fungere.

  1. Furious [ogg/mp3]
  2. Lovebird/Ladybug [ogg/mp3]
  3. Makes Shit Happen [ogg/mp3]

Håper noen setter litt pris på dette. :-)

Oppdatering: Jeg ble spurt om å skrive ned teksten.

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3 kommentarer til «Furious»

  1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHaaaaaa! Rått, gammer’n! Point taken og alt det der! La oss få ting til å skje i 2009! Digget det rått, grumpy! :0)

  2. ja, du vet, her er jeg og maser som en førkrigsnostalgiker, kan du sende meg ny musikk på CD, er så spent på ny musikk fra deg? vanskelig for meg å laste ned disse på en slampete internettkafe her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *