Bergen stasjon HDR

Har lekt og kost meg litt med HDR-bilder i det siste. HDR går ut på å ta flere bilder av det samme motivet, med ulik eksponering. Disse kan så settes sammen og manipuleres ved hjelp av datakraft – dermed får man f.eks. farge og detaljer der man før ville fått skygge eller skinnende lys med et vanlig bilde.

Programmene jeg har testet er Qtpfsgui og Photomatrix. Fikk vel best resultat med Photomatrix (bilde 1 og 3). Ble spesielt fornøyd med et bilde tatt på Bergen stasjon, med tre håndholdte eksponeringer med 2 f-verdier mellom hver.

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 thoughts on “Bergen stasjon HDR”

  1. Det er mulig at jeg har lagt ut bildene på en måte som ikke er optimal mht. båndbredde. Skal prøve å gjøre bildene mindre neste gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *