Lag din egen remix av Sweet Little Girl

Swankmajer lanserer remix-konkurranse i forbindelse med at første miks av Italodisco-låten Sweet Little Girl er ferdig. Synes du triolene på melodisynthen kunne vær mer presise? Eller at vocoderen i andre refreng er for lav? Mener du at du kan spille midi-bass bedre enn Jafro? Tror du at en tredjestemme vil gjøre sangen bedre? Ja, da har du sikkert rett. Og du kan fikse på det selv!

Last ned multispors-opptak, og trekk fra, fremhev, legg til. Adaptér. Eller lag noe helt nytt.

Nyttig info: SLG har 120 bpm, og går i 4/4. Filene er 44,1 kHz, 24-bits. Du trenger 7zip for å pakke ut sporene. Legg merke til at Sweet Little Girl-multispor er delt med en Creative Commons-lisens.

Takk til @bjornhamra som spurte om det kunne lages en house-versjon av denne låten. Det kan det nemlig – hvis han programmerer beaten selv. Konkurransen vil i hvert fall vare fram til 14. august 21. august. Swankmajer vil analysere og gi omtale/tilbakemelding på alle innsendte bidrag. Versjoner vi liker vil kunne komme på myspace-siden vår (hvis du vil).

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  

10 kommentarer til «Lag din egen remix av Sweet Little Girl»

  1. OK, jeg har laget en liten variant jeg også. Har ikke hatt nok tid de siste dagene! Dessuten er det altfor varmt her sør til å gjøre noe særlig. (29 grader klokken 23. 37 grader klokken 14. Varmt!) Uansett: voilà. Så streiker monitorene mine, så lyden er mok temmelig uekvalisert og slikt. Jajja.

    Takk, jafro og kerk!

  2. Takk mortenjohs!

    Kjempefin med en del snackseri jeg har jeg lyst til å kopiere direkte inn i originalen. Vi kommer tilbake med en mer utfyllende kommentar senere. :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *