Bakgrunn anno 1965

I Mosvik ligger det et hus som har en del original tapet fra 60-tallet.
Tapetene ser kanskje ikke helt moderne ut, og snart vil de nok bli revet av – men jeg lurer nå på om det går an å revitalisere denne typen tapet som digital bakgrunn? Folk har da så mange forskjellige typer bakgrunn på bloggene sine. 10 min etter at jeg testet en flislagt versjon av denne nye bakgrunnen fikk jeg beskjed om at folk ikke vil kommentere på bloggen fordi bakgrunnen var for stygg, så det spørs om første forsøk må anses som feilslått.

Hvilken tapet skal jeg lage bakgrunn av? Minner om at folk kan grabbe tapeten og lage egne versjoner ettersom bildene er Creative Commons.

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *