Løpemat

Pasta med oliven og fetaostLøp altså Trondheim halvmaraton i går, og det var veldig morsomt. Var som nevnt litt nervøs kvelden før, tenkte mye på hva jeg skulle spise løpsdagen for å ha energi gjennom hele løpet uten å bli tung i starten. Endte opp med å spise litt pasta med oliven og fetaost kl. 9, espresso, litt kornblanding med havre, nøtter, bringebærsyltetøy og vann kl. 1040, enda en espresso, og 39 gram Snickers kl. 12 (det resterende grammet ga jeg til datteren min, men hun likte det ikke). Mye vann fram til kl. 12.

Løp lett fram til 18 km, men så ble det hardt å holde tempoet 3.47/km. Kom på femte plass i min klasse, og tiden 1.20.14, veldig fornøyd med det.

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 kommentarer til «Løpemat»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *