Opplading og forkjølelse

Løpsnedtrappingen før Oslo Maraton ble ferdig i dag, 3,5 km rolig tempo bare for å minne kroppen på hva løping egentlig er. En strek i regningen er det at jeg har blitt forkjølet. To dager med høye C-vitamindoser og hvitløkskur har så langt ikke hjulpet, så nå håper jeg at det verste gir seg til søndag. Bortsett fra forkjølelsen er formen fin, så jeg kommer nok til å løpe uansett.

Jeg er ikke påmeldt i NM-klassen, men håper å ta igjen en del av NM-deltakerne underveis. De starter visstnok tre minutter før. Formodentlig vil det gi meg psyken til å holde løpet ut selv om kroppen skranter litt.

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  

Én kommentar til «Opplading og forkjølelse»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *