Økt lesbarhet

Den 4. november hadde jeg et innlegg om blogging på konferansen “Fra forskning til formidling 4.0” i regi av forskning.no. Jeg fikk tilbakemelding på at folk over 50 syntes det var vanskelig å lese hvit tekst på sort bakgrunn – som i det forrige temaet mitt. Jeg har lenge tenkt å finne et bedre tema, så denne tilbakemeldingen ga meg det lille sparket jeg trengte.

Denne helga har jeg gjort litt research, og jeg landet til slutt på temaet The Erudite. Temaet legger spesielt vekt på lesbarhet og typografi. Jeg fikk en lei konflikt mellom temaet, innstikket Lightbox2 og Internet Explorer 8, men alt ble OK da jeg fjernet Lightbox. Nå er The Erudite lett tilpasset med profilbilde og et par andre mindre detaljer.

Håper dere vil like det!

Del ...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *